ANAP (Agentia Nationala pentru Achizitii ANAPpublice) pune, pe site-ul propriu, la dispozitia celor interesati, autoritati contractante sau ofertanti, Biblioteca de spete de la A la Z.

Biblioteca de spete de la A la Z este o culegere de spete care cuprinde o selectie a celor mai frecvente intrebari adresate de autoritatile contractante/operatorii economici prin intermediul serviciului HELPDESK sau in cadrul intalnirilor regionale “Sprijin pentru autoritatile contractante in aplicarea noii legislatii in domeniul achizitiilor publice” organizate de ANAP.

Agentia Nationala pentru Achiziții Publice a creat acest instrument cu scopul de a acorda sprijin tuturor factorilor din piata care utilizeaza/aplica noua legislatie in domeniul achizitiilor publice prin intermediul spetelor prezentate.

Biblioteca de spete contine o serie de termeni din domeniul achizitiilor publice,  structurati in ordine alfabetica. In plus, noua sectiune are un caracter dinamic, ceea ce inseamna o actualizare periodica a continutului acesteia.

De realizarea acestei sectiuni se ocuparesponsabilii de la Biroul HELPDESK – ANAP.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Sursa: ANAP

Pentru informatii de baza in domeniul achizitiilor publice vizitati si pagina noastra: Introducere in Achizitii Publice si Dictionarul.

Daca sunteti interesati de anunturile de achizitie publica din Romania, indiferent de marimea firmei, licitatie-publica.ro, are in baza de date si anunturi de achizitii / licitatii in domeniul in care activeaza firma dvs. Pentru a va convinge singuri de acest lucru, incepeti cu o Testare Gratuita de 7 Zile!

Tagged with:
 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.error: Continut protejat !