In limba romana folosim termenii licitatii publice pentru a desemna atat achizitiile publice (cumparari) cat si licitatiile de vanzare (vanzari).

 Anunturi Licitatii Publice

Pentru clarificarea diferentelor intre licitatiile publice in Romania am scris un articol aici: Licitatii Romania.

Totusi in acceptiunea generala la cautarile legate de anunturi licitatii publice, in general, ne gandim la achizitiile publice realizate de autoritatile statului, cunoscute sub denumirea de autoritati contractante. Aceste autoritati, in conformitate cu legislatia in vigoare, achizitioneaza: bunuri, servicii sau lucrari, prin organizarea unor licitatii publice, negocieri directe sau cumparari directe.

Cine organizeaza licitatii de achizitie publica:

  • Autoritati contractante publice (Ministere, Primarii, Spitale, Scoli, Gradinite etc.)

    • Companii de Stat si Private (Regii autonome: transport, electrocentrale, energie, de gospodarire urbana, Uzine Mecanice, Conpet, Oltchim, Lukoil, etc.)

  • Unde gasim aceste anunturi:

    • Sicap (Platforma Publica Nationala), Ministerul Fondurilor Europene, Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), cuprind peste 90% din totalul anunturilor. Restul le putem gasi pe site-uri ale autoritatilor publice, ziare, Monitorul Oficial, etc.

    • Tote anunturile le gsiti si la noi, grupate pe domenii de interes: www.licitatie-publica.ro.

In Romania exista peste 21.000 de autoritati publice (unitati administrative locale sau centrale) care au organizat sau organizeaza licitatii publice. Cele mai multe licitatii sunt publicate si organizate pe platforma publica de achizitii publice: SEAP, restul fiind publicate pe site-urile proprii sau in presa.

Piata achizitiilor publice, in Romania, a atins in 2021 valoarea estimativa de 160 de miliarde de lei.

Aveti posibilitatea de avea acces la licitatiile publice publicate in Romania la urmatotul link: Anunturi Licitatii Publice Romania

Noi, prin serviciul de monitorizare a anunturilor de licitatii publice din Romania, monitorizam mii de surse de publicare a acestor licitatii. Pentru a avea acces, va puteti crea, foarte usor si repede, un Cont Gratuit Aici!

Cele mai intalnite domenii de activitate in care se organizeaza licitatii publice:

In baza experientei de peste 10 ani pe piata de licitatii publice din Romania si deasemenea, in urma solicitarilor venite din partea clientilor si colaboratorilor nostri, suntem in masura sa va punem la dispozitie o lista cu domeniile in care firmele sunt cel mai frecvent interesate de participarea la licitatii:

Astfel, platforma noastra, www.licitatie-publica, monitorizeaza de peste 10 ani anunturile de licitatii publice ale autoritatilor locale sau centrale, companii de stat sau private, din Romania. In prezent urmarim zi de zi peste 3.500 de surse pentru a prelua licitatii de interes pentru clientii si colaboratorii nostri, ajutandu-i sa profite de oportunitati de afaceri din contracte de achizitii.

Daca si dvs. doriti sa aveti acces nelimitat la anunturile de licitatii din Romania si nu numai, Intregistrati-va Acum Gratuit!

Dupa inregistrare, contul dvs. va fi alocat automat unui Manager de cont care va explica ce trebuie sa faceti pentru a folosi la maxim serviciul nostru si pentru a castiga licitatii. Deasemenea daca aveti intrebari suplimentare, va stam la dispozitie.

Acces Licitatii Publice

cea mai complexa baza de date

Licitatii Filtrate corespunzator si Transmise Zilnic, pe Email-ul dvs. 

Logo licitatie-publica.ro, include culorile rosu, albastru si alb.

Dupa inregistrare, contul dvs. va fi alocat automat unui Manager de cont care va explica ce trebuie sa faceti pentru a folosi la maxim serviciul nostru si pentru a castiga licitatii. Deasemenea daca aveti intrebari suplimentare, va stam la dispozitie.