Tender Service Group are plăcerea de a anunța că am fost alesi „Cel mai bun furnizor de servicii de informare în materie de licitații in 2019” de catre Revista CV din Marea Britanie!

CV Magazine Premiu Cel Mai Bun Serviciu Licitatii

Este o onoare pentru noi să câștigăm un premiu al Revistei CV, care alege să ne diferențieze de mulțimea companiilor din domeniul nostru de activitate.

După cum subliniază revista pe site-ul sau web, câștigătorii sunt aleși printr-o combinație de voturi obținute din rețeaua de parteneri din industrie și cercetare internă, realizată de o rețea dedicată de specialiști din industrie și specialiști din companii.

Printre cele mai relevante aspecte ale succesului Tender Service și de ce am fost aleși de revista CV:

    • Acoperire: Furnizăm servicii de informare privind licitațiile publice către paisprezece țări din Europa din 2001 și în întreaga America Latină din 2016. În fiecare an identificăm și centralizăm peste 7 milioane de oportunități de afaceri publice.
    • Nevoi specifice: Ne concentrăm pe clienții cu așteptări mari / sau cu nevoi individuale specifice.
    • Rapoarte și analize: Pentru a ajuta companiile să pregătească o strategie pentru participarea la licitații, oferim informații despre piețele și strategiile de ofertare ale concurenților.
    • Dezvoltare tehnologică: Datorită faptului că avem propriul departament de dezvoltare software care creează, menține și îmbunătățește aplicațiile noastre web, suntem capabili să respectăm așteptările ridicate.

Pentru mai multe informatii, puteti citi articolul de pe site-ul nostru, in sectiunea Stiri: Am fost alesi: “Cel mai bun furnizor de servicii de informare pentru licitații 2019”

Summary
Am fost alesi: "Cel mai bun furnizor de servicii de informare pentru licitații 2019"
Article Name
Am fost alesi: "Cel mai bun furnizor de servicii de informare pentru licitații 2019"
Description
Am fost alesi: "Cel mai bun furnizor de servicii de informare pentru licitații 2019"
Author
Publisher Name
Tender Service srl
Publisher Logo

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.error: Continut protejat !