Potrivit, www.euractiv.ro: Cele mai relevante proceduri de achizitii publice ale lunii iunie, publicate in SEAP, sunt urmatoarele:

 

Ministerul Dezvoltarii Regionale, licitatii de peste 10 milioane lei pentru consultanta: Doua licitatii lansate in luna iunie de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice vizeaza: achizitionarea de servicii pentru monitorizarea efectelor Programului Operational Regional 2007-2013 asupra mediului si, respectiv, achizitionarea serviciilor de consultanta in cercetare si in dezvoltare. Pentru ultimul contract se solicita o echipa de minim 26 de persoane.

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, licitatie de peste 35 milioane lei pentru servicii postale: CNAS a lansat procedura de achizitii publice in vederea incheierii unui contract cadru cu un singur operator economic. Contractul vizeaza servicii pentru distribuirea Cardului National al asigurarilor sociale de sanatate si va avea valoarea intre 35 si 37 milioane lei.

Licitatie de 38,7 milioane de lei lansata de Regia de Apa Constanta: Asistenta tehnica pentru atragerea de fonduri europene Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta a scos la licitatie in data de 5 iunie un contract de asistenta tehnica in vederea atragerii de fonduri europene pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata. Contractul va fi finantat prin Programul Operational Sectorial de Mediu – POS Mediu.

Sursa: www.euractiv.ro

Tagged with:
 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.error: Continut protejat !