Indiferent daca din punct de vedere economic suntem intr-o perioada de crestere sau scadere, licitatiile publice pot fi oricand o oportunitate in plus pentru optinerea unor noi contracte de furnizare de lucrari, servicii sau produse.

Licitatii achizitii publice recomandate firmelor indiferent de dimensiune

Dintr-un numar de peste 1 milion licitatii publice active, la data curenta, in baza de date: www.licitatie-publica.ro, am selectat si recomandam firmelor aflate in cautare de noi oportunitati de afaceri, urmatoarele domenii accesibile atat firmelor mari dar si celor mici.

Cele mai intalnite domenii de activitate in care se organizeaza licitatii publice:

In baza experientei de peste 10 ani pe piata de licitatii publice din Romania si deasemenea, in urma solicitarilor venite din partea clientilor si colaboratorilor nostri, suntem in masura sa va punem la dispozitie o lista cu domeniile in care firmele sunt cel mai frecvent interesate de participarea la licitatii:

In functie de dimensiunea companiei dvs. puteti opta pentru anunturi dintr-un anumit domeniu, judet, tara, dar si valoarea contractului sau tipul licitatiei. Deasemena date privind piata de interes, sunt accesibile, celor care aleg serviciile noastre de monitorizare, alerta sau rapoarte. Pentru acces, va puteti crea un Cont Gratuit !

Acces Gratuit

aprox. 3500 de surse de preluare licitatii publice

Filtrate corespunzator nevoilor afacerii dvs.

Logo licitatie-publica.ro, include culorile rosu, albastru si alb.

Daca nu ati interactionat cu domeniul achizitiilor publice din Romania va invitam sa citi articolul nostru: Introducere in achizitii Publice sau Despre licitatii publice in Romania

Alte articole interesante:

Licitatii Publice Fara Concurenta (Neatribuite sau cu Un Singur Ofertant)