Potrivit: www.fonduri-structurale.ro, Banii europeni salveaza campusurile scolare: Milioane de euro, prin redistribuirile fondurilor ramase neutilizate prin POR 2007 – 2013, vor fi alocate pentru finalizarea constructiilor de campusuri scolare incepute in 2008 si lasate in paragina un an mai tarziu.

regio-adrDoua dintre cele trei primarii din Salaj care au demarcate astfel de investitii au solicitat finantare. Este vorba despre Primaria Hida, care a obtinut deja suma necesara – patru milioane de euro, si despre Primaria Sig. Contractele de finantare urmeaza a fi semnate la inceputul anului 2015.

Se au in vedere investitii ample, pentru  spatii de invatamant noi, cantine, internate, sali de sport. Scopul declarat al acestor campusuri este acela de a concentra elevii din mai multe scoli din zona, pentru a asigura, efective mai compacte si un invatamant mai eficient.
Domeniul constructiilor ( lucrari, servicii sau produse), cu peste 30.000 de anunturi publicate in 2014, este unul dintre principalele domenii in care se desfasoara licitatii prin achizitii publice, cu beneficiari autoritati publice sau private.
Unde gasiti gasiti toate licitatiile – achizitii publice, in domeniul constructiilor ? Direct pe www.licitatie-publica.ro

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati si telefonic la: 0369 591 482, va stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele: 9.00 la 17.00.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.error: Continut protejat !