Rate this post

10 idei de afaceri pentru consultanta gratuita vor primi consultanta gratuita in vederea scrierii de Planuri de afaceri pentru accesarea cu succes a fondurilor nerambursabile care se acorda prin Programul National de Dezvoltare Rurala, PNDR 2014-2020, sub-masura 6.4 Sprijin pentru investitii in crearea si dezvoltarea de activitati non- agricole.

Aceasta sub-masura finanteaza activitati care nu vizeaza domeniul agriculturii, insa conduc la dezvoltarea economica a zonelor rurale.

Mecanismul pentru obținerea serviciilor de consultanta gratuita este unul foarte simplu. Antreprenorii din mediul rural trebuie să completeze un formular cu cateva date tehnice (date de contact, tipul intreprinderii, numarul de angajati, etc) disponibil online aici si sa descrie pe scurt ideea de afacere cu care isi doresc sa aplice pentru finantare.

Data limita pentru completarea formularului este 15 august 2015. Cele 10 idei care vor primi consultanta gratuita vor fi selectate tinand cont de criteriile de eligibilitate ale sub-masurii, de aria geografica in care va avea loc investiția, cat si de originalitatea ideii.

Sub-masura se adreseaza micro-intreprinderilor, intreprinderilor mici existente si nou- infiintate (start-ups) din mediul rural, cat si fermierilor sau membrilor unor gospodarii agricole (cu statut minim pe PFA) care isi diversifica activitatea de bază agricola prin dezvoltarea unei activitati non‐agricole in zona rurala, in cadrul intreprinderii deja existente.

Investitiile eligibile

 1. Investitii pentru producerea si comercializarea produselor non-agricole:
 • fabricarea produselor textile, imbracaminte, articole de marochinarie, articole de hartie si carton;
 • fabricarea produselor chimice, farmaceutice;
 • activitati de prelucrare a produselor lemnoase;
 • industrie metalurgica, fabricare de constructii metalice, masini, utilaje si echipamente;
 • fabricare produse electrice, electronice;
 1. Investitii pentru activitati mestesugaresti (activitati de artizanat si alte activitati traditionale non‐agricole)
 • olarit, brodat, prelucrare manuala a fierului, lanii, lemnului, pielii, etc;
 1. Investitii legate de furnizarea de servicii:
 • servicii medicale, sociale, sanitar‐veterinare;
 • servicii de reparatii masini, unelte, obiecte casnice;
 • servicii de consultanta, contabilitate, audit;
 • activitati de servicii in tehnologia informatiei si servicii informatice;
 • servicii tehnice, administrative, etc.
 1. Investitii pentru infrastructura în unitatile de primire turistica tip agro‐turistice, proiecte de activitati de agrement.
 2. Investitii pentru productia de combustibil din biomasa in vederea comercializarii.

Pentru informatii suplimentare, puteți adresa întrebarile dvs. la adresa de e-mail  george.olteanu@geaconsulting.ro sau la telefon: 0744 306 538.

Tagged with:
 

3 Responses to “10 idei de afaceri pentru consultanta gratuita”

 1. Lili says:

  Sincera sa fiu, daca as avea oportunitatea de a incepe o noua afacere, m-as angrena fara sa clipesc in domeniul prestarilor de servicii. Indiferent ca este vorba despre reparatii sau montaj/mentenanta, tind sa cred ca specialistii din acest domeniu vor avea intotdeauna cautare. O echipa de specialisti are toate sansele sa reuseasca.

 2. Reparator frigidere says:

  Mai exista un astfel de program asemanator si pentru anul 2018, in care sa intre si activitatii de prestari servicii gen reparatii instalatii frigotehnice in zona Bucuresti?

  • Ramona says:

   Cel mai bine, sunati sau trimiteti un email, aveti date de contact in articol. Noi doar am aflat de oportunitate si am incercat sa informam pe cei care ar putea fi interesati. Succes.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !