Rate this post

Tender Service RomaniaGrupul Tender Service, lider european in domeniul monitorizarii licitatiilor publice, in 2015 a pus la dispozitia celor interesati de gasirea unor noi oportunitati de afaceri, 4,366,773 anunturi de licitatie publica, cea mai mare baza de date cu informatii complete privind anunturile de achizitii publice si private.

Tender Service identifica oportunitatile de contractare din peste 40 000 de surse, in 21 de tari europene, 10 din America Latina, plus Rusia.

Deseamenea servicii de monitorizare a pietei sunt disponibile in 15 tari europene, acestea ofera celor interesati toate anunturile de interes, intr-o baza de date centralizata, clientii economisind/ castigand timp si bani.

Daca va intereseaza oportunitatile de afaceri din tarile unde oferim servicii de monitorizare, dati un simplu click pe link-urile urmatoare: Austria, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Germania, Grecia, Ungaria, America Latina, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Ucraina.

In Romania, respectiv www.licitatie-publica.ro, au fost publicate in 2015 aproximativ: 113,067 anunturi de licitatie publica.

Aproximativ 600,000 anunturi de licitatie in America Latina.

Aproximativ 600,000 anunturi de licitatie in tarile fostei Uniuni Sovietice.

O crestere importanta s-a inregistrat in Grecia, unde au fost publicate anul trecut aproximativ 1 milion de anunturi.

Aveti posibilitatea sa cresteti cifra de afaceri din contracte publice:

Piata sectorului public din UE reprezinta peste 2 300 miliarde de euro, unde Romania reprezinta peste 5 800 miliarde de euro.

In conditiile armonizarii legislatiei nationale cu directivele europene, procedurile de participare si transparenta la licitatie se vor simplifica, facilitand accesul firmelor interesate de o colaborarea cu autoritatile publice. In rezumat, puteti consulta informatii utile in articolul : Achizitii Publice – Legislatia, Strategia Nationala si Noutati pe scurt, Extras Interviul cu Roxana Minzatu, presedinte ANAP

Tagged with:
 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !