Rate this post

Spitale si celelalte institutii din subordinea sau coordonarea Ministerului Sanatatii vor fi obligate ca, in termen de sapte zile de la semnare, sa declare, pe o platforma publica proprie, toate contractele de achizitie mai mari de 20.000 de lei.

Datele vor fi publicate pe www.monitorizarecheltuieli.ms.ro. Pe langa contractele de achizitii, aici, vor fi publicate si bugetele anuale, iar la inceputul fiecarei luni un update cu executia contractelor.

Declararea presupune publicarea fiecarui contract in parte, a documentelor din dosarul achizitiei sau a contractelor de inchiriere a spatiilor in spitale. Acelasi regim il au si actele aditionale incheiate prin acorduri-cadru.

Prin ordinul ministrului sanatatii, Vlad Voiculescu, toate achizitiile din sistemul sanitar romanesc – un sistem cu un buget urias, dar intr-o permanenta criza de fonduri – vor putea fi vazute si consultate de oricine.

Documente ar putea fi anonimizate de institutiile din sistemul sanitar si apoi incarcate pe site-ul MS, pentru “respectarea regimului informatiilor care sunt declarate de cǎtre ofertantii participanti la procedurile de achizitie publicǎ drept confidentiale, si a celor care sunt, conform legii, protejate de un drept de proprietate intelectuala, precum si cu respectarea legislatiei relevante in domeniul concurentei si al combaterii concurentei neloiale”.

Sursa: Euractiv

Cele mai importante achizitii publice din domeniul medical, la aceasta data – Licitatii din Medicina – aparatura,e chipamente si instrumente,  soft medical, vehicule medicale, le gasiti in lista de mai jos.

326 licitatii au fost gasite pentru aceasta cautare. Regasiti aici licitatiile din alte 2520 de surse monitorizate zilnic in plus fata de SEAP. Pagina: 1 ( de la 33)
Titlul Publicat Termen Limita Regiune
INFIINTARE FIRMA DE SERVICII VETERINARE 14.12.16 30.12.16 Cluj
Echipamente medicale (inclusiv instalare si punere in functiune) 14.12.16 18.01.17 Braşov
acord cadru de furnizare Materiale de osteosinteza tip placi si suruburi – pentru Programul AP TRAUMA 14.12.16 Bucureşti
achizitie dispozitive medicale 14.12.16 Olt
FURNIZARE, INSTALARE, PUNERE IN FUNCTIUNE SI SERVICE IN PERIOADA DE GARANTIE A ECHIPAMENTELOR MEDICALE 14.12.16 Prahova
Echipamente medicale si de laborator pentru Facultatea de Medicina Dentara – Aparate de Stomatologie 14.12.16 Timiş
echipamente pentru sterilizare 14.12.16 Bucureşti
Achizitie echipamente medicale 14.12.16 Sibiu
CONTRACT DE ACHIZITIE APARAT ANESTEZIE BLOC OPERATOR 14.12.16 Bucureşti
achizitie masa resuscitare 14.12.16 Bucureşti

Asigurati-va ca nu ratati nicio licitatie/ contract in domeniul medical si medicina. Inregistrati-va aici pentru a avea acces la serviciul de monitorizare a licitatiilor din Romania si Uniunea Europeana.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !