Rate this post

Achizitii publice – Consultare publica privind evaluarea in domeniul apararii si securitatii:

comisia europeanaObiectivul acestei consultari este de a strange opinii si informatii din partea expertilor, partilor interesate si a publicului larg cu privire la functionarea si impactul Directivei 2009/81 / CE privind achizitiile publice in domeniul apararii si securitatii.

Directiva privind achizitiile publice in aparare 2009/81 / CE privind apararea si achizitiile sensibile din domeniul securitatii, adoptata in 2009, a introdus norme privind atribuirea contractelor de aparare, prin proceduri de licitatie transparente si competitive, care sunt mai flexibile si adaptate particularitatilor sectorului apararii , care tinde sa fie deosebit de complex si sensibil.

Comisia Europeana trebuie sa prezinte un raport Parlamentului European si Consiliului cu privire la punerea in aplicare a directivei si efectul sau asupra pietei europene de aparare si a bazei industriale. Rezultatul acestei consultari in forma agregata va fi inclus in raportul care urmeaza sa fie prezentat in a doua jumatate a anului 2016.

Pentru mai multe informatii cu privire la aceasta evaluare, in general, va rugam sa consultati foaia de parcurs de evaluare si pentru informatii specifice cu privire la consultare, va rugam sa consultati Strategia de consultare.

Domeniu
Piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri.

Grup tinta
Toti cetatenii, autoritatile publice, intreprinderile si alte parti interesate sunt binevenite sa raspunda la aceasta consultare. Sunt cautate in special contributiile venite  din partea respondentilor care au un interes sau expertiza in domeniul achizitiilor publice in domeniile apararii si securitatii.

Cum sa trimiteti raspunsul:
Daca raspundeti la aceasta consultare ca:

autoritate sau o alta autoritate publica contractanta, va rugam sa dati clic aici;

afacere sau de asociatie de oameni de afaceri, va rugam sa dati clic aici;

alta parte interesata sau ca cetatean, va rugam dati clic aici.

Ati putea dori sa cititi documentele de baza inainte de a raspunde consultarii.

Contributiile primite vor fi publicate pe internet in forma cumulata printr-un rezumat de consultare. In functie de raspunsul la intrebarea de confidentialitate specificata in partea a II-a chestionarului, contributiile bazate pe text (raspunsurile la intrebarile deschise) pot fi citate in raportul sub numele dvs., anonim sau numai utilizate publicate intr-o forma agregata.

Pentru informatii detaliate cu privire la modul in care vor fi tratate datele cu caracter personal incluse in raspunsuri, va rugam sa consultati Declaratia de confidentialitate.

Documente & link-uri:

Informatii de baza privind achizitiile publice in domeniul apararii.

Sursa: Comisia Europeana

Tagged with:
 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !