Cum sa castigi Contracte cu Statul? este intrebarea cheie in cazul multor firme, in special cele fara experienta in participarea la licitatii publice. Iata care sunt sfaturile noastre. Cum castigi contracte cu Statul

Iata ce trebuie sa facem in fiecare situatie:

Informeaza-te in legatura cu licitatii din domeniul tau de interes

Poate cel mai important aspect al succesului in participarea si castigarea unor contracte cu statul, sunt informatii despre licitatiile din domeniul tau de activitate la care ai putea participa.

Peste 90% din achizitiile publice se desfasoara prin intermediul Sistemului Electronic de Achizitii Publice.

Totusi trebuie sa stiti ca zilnic sunt publicate sute de anunturi de licitatie si mii de anunturi de cumparare directa. Intre toate acestea trebuie sa le identificati pe cele care sa interseaza.

Daca doriti sa aveti acces direct la aceste informatii, din aproximativ 3.500 de surse, fara sa faceti niciun efort, noi va punem la dispozitie baza nostra de date, cu Un Cont Gratuit Aici!

Analizeaza piata tinta

Pentru a putea prezenta oferte castigatoare, trebuia sa-ti cunosti concurenta, preturile practicate, cele mai cerute produse. daca aveti nevoie de ajutor cu aceste aspecte, puteti profita de serviciul nostru de Rapoarte si Analize de piata, Trimite-ne O Solicitate Aici!

Anunturile de Atribuire va pot da informatii despre contractele atribuite deja si durata acestora, astfel puteti face mai mult decat sa observati cocucurenta, puteti afla cand expira unele contracte si aveti astfel posibilitatea de a trimite o contraoferta.

Afla la timp de licitatii

Dupa ce te-ai familiarizat cu piata, preturile, concurenta, asigura-te ca ai acces usor si rapid  la licitatii de interes pentru tine.

Poti angaja o persoana care sa caute si sa pregateasca ofertele si documetatia de participare.

Trebuie sa ai in vedere ca poti apela la un serviciu de monitorizare licitatiilor publice (cu Un Cont Gratuit ) economisind timp si bani. Astfel vei avea timp sa pregatesti ofertele si sa participi la mai multe licitatii.

Cont Acces Gratuit

cea mai complexa baza de date

Licitatii Filtrate corespunzator si Transmise Zilnic, pe Email-ul dvs. 

Logo licitatie-publica.ro, include culorile rosu, albastru si alb.

Bonus: Afla Cum poti vinde repede si simplu autoritatilor publice (Statului)

Cele mai importante articole pe tema achizitiilor publice le gasiti Aici.