Despre noi si… cum va putem ajuta sa castigati contracte in urma participarii la licitatii prin achizitii publice

Multe firme noi si/ sau mici isi doresc sa afle cum pot avea acces la contracte cu autoritati contractante din sectorul public si privat.

Ce trebuie sa stiti pentru a Participa si mai ales Castiga Licitatii Publice:

–          Trebuie sa intelegeti procesul de licitatie;

–          Trebuie sa identificati oportunitatile;

–          Trebuie sa transformati oportunitatile in contracte de afacere;

Site-ul nostru este un ghid util pentru a obtine astfel de informatii. Nu numai ca va explicam ce este nevoie sa faceti si care sunt conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru a putea participa si castiga licitatii, mai mult decat atat, cautam in locul dvs. si va transmitem pe email doar licitatiile din domeniul care va intereseaza: ( exp. : Produse lactate, Alimentare cu apa si canalizare, Alimentatie, Amenajare spatii verzi, Asigurari, pensii private, Clima, ventilatie si aer conditionat, Computere si accesorii, Constructii de drumuri, sosele, autostrazi, Dezinfectie, deratizare, dezinsectie, Echipament de protectie si lucru, Geodezie, Cadastru, Topografie, Licitatii LUKOIL ENERGY&GAS ROMANIA SRL, Marketing si publicitate, Medicina – aparatura,echipamente si instrumente, Mobilier, Mobilier urban si stradal, Paza si protectie, Servicii de catering, Servicii de curatenie, Servicii de tiparire si conexe, Servicii juridice, Telecomunicatii, etc)

Bariere la Licitatii in sectorul public:

Exista cateva ”bariere” clasice, am putea spune,  care va ingreuneaza accesul la contractele prin achizitii publice.

–        Vechime de 2 – 3 ani de activitate – acest lucru dovedeste ca firma dvs. este stabila financiar si apta pentru derularea unui contract obtinut prin licitatie.
–        O cifra de afaceri minima – scopul este de a evita atribuirea unui contract unei firme mici, care nu pot duce la indeplinire contractul
–        Experienta in derularea cu succes a anumitor tipuri de contracte in sectorul public / privat – garanteaza capacitatea firmei de a realiza contractul, in conditii optime.

Acestea pot fi bariere pentru întreprinderile mici sau la inceput de drum. Si atunci va intrebati: Cum pot castiga un contract?

Cum poti incepe sa participi la Licitatiile Publice ?

Nu exista solutii rapide pentru a putea obtine contracte mari, dar trebuie sa începem de undeva. Toate solutiile necesita timp, dar sunt destul de simple:

–          Cresteti treptat vanzarile – cresterea cifrei de afaceri, oferindu-va credibilitatea necesara si permitandu-va participarea, în timp util, la licitatii pentru contracte cu valori mai mari
–          Luati in considerare si contractele cu valoare mai mica – incepeti construirea portofoliului de clienti din sectorul public si privat
–          Subcontractati – colaborati cu alte firme, luati în considerare asocierea, parteneriate sau sub-contractare si veti obtine sprijin in dezvoltarea afacerii.

De ce ar trebui sa va intereseze Licitatiile Publice ?

Anual, in special in sectorul public dar si in cel privat, se organizeaza licitatii de valori considerabile.

Doar in anul 2013 si doar in SEAP, valoarea toatala a achizitiilor publice a totalizat 54,103,418,491 LEI insemnand 55,615 de licitatii atribuite: produse, servicii, lucrari. Deasemenea valoarea in euro a contractelor obtinute de firme din Romania, la nivel mondial a fost de 5,730,007,623 EUR.

* Puteti fi una dintre aceste firme, sau puteti obtine cel putin un contract din zecile de mii existente.

Pentru ca procesul necesita timp si efort, va sugeram sa externalizati serviciul de monitorizare/ cautare a licitatiilor. Afacerea dvs. se dezvolta si obtine credibilitate si experienta pentru urmatoarele contracte pe care puteti sa le castigati prin licitatie.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa la licitatii ?

Primul pas insa este, sa Creati Gratuit cont pe www.licitatie-publica.ro si ulterior urmariti anunturile de licitatie publica pentru domeniul in care activati: veti gasi oportunitati de afaceri de valoare mai mare sau mai mica, la care veti avea acces prin participarea la licitatia publica.

Printre cele mai populare domenii de achizitii publice impartite in: produse, lucrari, servicii sunt: constructii, curatenie, paza, alimentatie, etc.

*Cele mai recente anunturi de achizitie publica le puteti gasi direct Aici

Misiunea noastra:

Facilitarea accesului la informatii legate de achizitii publice, prin transmiterea anunturilor din domeniul de interes.

Va ajutam:

–          Sa identificati oportunitatile de afaceri disponibile: rapid, corespunzator, personalizat.

–          Primiti, zilnic, pe email anunturile de licitatie de interes

–          Serviciu clienti adaptat nevoilor dvs. de informare

Experienta in domeniu ne recomanda:

–       Parte a Tender Service Group – lider european in servicii online de monitorizare a licitatiilor, cu filiale in 15 tari europene, www.licitatia-publica.ro, inca din 2007, ofera companiilor romanesti, servicii de monitorizare online a anunturilor de achizitii publice organizate de autoritati publice si private atat din Romania cat si din UE.

 –          Incercati Gratuit serviciul nostru, fara nicio obligatie, daca aveti nevoie de un motiv in plus pentru a fi convinsi de utilitatea lui.

Va stam la dispozitie:

–          De Luni pana Vineri: 9.00 – 17.00

Tender Service Srl

office@licitatie-publica.ro
Telefon: 0369-591482
Fax:0369-591483

 

 
WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !