Rate this post

Licitatia pentru Autostrada Bucuresti – Alexandria, amanata CNADRdin nou, Compania Natională de Autostrazi şi Drumuri Nationale a amanat termenul pana la care firmele pot depune oferte pentru realizarea studiului de fezabilitate (SF) din cauza “numeroaselor clarificari” care trebuiau facute pentru documentele necesare licitatiei.

Primarii din comunele pe unde ar trebui să treaca autostrada vorbesc despre numeroasele investitii pe care le-ar putea atrage daca proiectul ar fi finalizat.

Valoarea estimata a contractului pentru SF este de 19,67 milioane de lei (4,47 milioane de euro), fara TVA.

Autostrada Bucuresti-Alexandria va avea aproape 90 de kilometri, ar putea costa aproximativ 400 de milioane de euro si va fi construita pana in 2018.

Potrivit, www.romanialibera.ro: Preferinţele Guvernului in materie de autostrăzi sunt puse sub semnul intrebarii de specialisti in construirea si proiectarea de drumuri, dar si de rezultatele ultimului recensamant de trafic efectuat acum trei ani. Mesajul specialistilor este simplu. Romania nu are nevoie atat de toate autostrazile desenate pe hartie zilele trecute de catre Guvern cat de construirea autostrazii Rm.Valcea-Sibiu (Pitesti-Rm.Valcea figurand in planurile Cabinetului Ponta) si de o eventuala largire a actualelor drumuri nationale.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !