Rate this post

Regia Autonoma Aeroportul Delta Dunarii Tulcea organizeaza Licitatie pentru Aeroportul “ Delta Dunarii “ Tulcea”: Elaborare PT, asistenta tehnica din partea proiectantului si executie lucrari aferent obiectivului Modernizarea suprafetelor de miscare, extinderea pistei si a platformei de imbarcare-debarcare.

Descriere:

Elaborare PT, asistenta din partea proiectantului, executie lucrari de modernizare infrastructura de miscare, executie lucrari canalizare pluviala, instalatii de balizaj, marcaje si inscriptionari, executie copertine si banda bagaje, probe tehnologice, punere in functiune, autorizare PDA de catre Autoritatea Aeronautica Civila Romana.

CLAUZA SUSPENSIVA Procedura de atribuire este initiata sub incidenta prezentei clauze suspensive, in sensul ca incheierea contractului de achizitie publica este conditionata de incheierea contractului de finantare cu Ministerul Transporturilor – AM POST, semnarea contractului facandu-se cu respectarea dispozitiilor art. 94 din HG nr. 925/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Avand in vedere dispozitiile OUG nr. 34/2006 si HG nr. 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, Autoritatea Contractanta precizeaza ca va incheia contractul cu ofertantul declarat castigator numai in masura in care fondurile necesare achizitiei vor fi asigurate prin semnarea contractului de finantare cu Ministerul Transporturilor.

Ofertantii din cadrul acestei proceduri accepta utilizarea conditiilor speciale de mai sus/clauzei suspensive, asumându-si întreaga raspundere în raport cu eventualele prejudicii pe care le-ar putea suferi în situatia descrisa.

Clasificare CPV:
45235000-3 – Lucrari de constructii de aerodromuri, piste de decolare si de aterizare si suprafete de manevrare,
45232130-2 – Lucrari de constructii de canalizari de ape pluviale,
45233221-4 – Lucrari de marcaj rutier,
45316213-1 – Instalare de balizaje,
71322500-6 – Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport.

Valoarea totala finala a contractului sau a contractelor: 49,484,685.18 RON

Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul:
S.C. TEHNIC ASIST S.R.L. ( lider asociere)
Societatea de Constructii NAPOCA S.A. ( asociat 2)
S.C. COL AIR TRADING S.R.L.( asociat 3)
S.C. LOIAL IMPEX S.R.L. ( asociat 4)
S.C. SPECIALIST CONSULTING S.R.L. ( asociat 5)

Doriti sa primiti aceste licitatii zilnic pe e-mail? La noi aveti 7 Zile Gratuit, daca Testati Acum!

Asigurati-va ca Nu pierdeti anunturi de achizitii publice, inclusiv cele cu finantare europeana, Apelati la Serviciul de Monitorizare: www.licitatie-publica.ro (peste 2000 de Surse de licitatii publice), Zilnic, pe Email-ul dvs.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !