Rate this post

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman organizeaza Licitatie – Furnizare echipamente IT si licente necesare implementarii proiectului TeleJob.AJOFM

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca vor beneficia de sanse suplimentare de angajare datorita noilor servicii oferite de către agentiile pentru ocuparea fortei de munca din Teleorman, Bucuresti si Ilfov. Proiectul “TeleJob” se implementeaza in regiunile Sud-Muntenia si Bucuresti-Ilfov si isi propune sa contribuie la imbunatatirea si diversificarea tipurilor de servicii furnizate persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, prin organizarea pietei muncii adiacente Municipiului Bucuresti.

INSOFT va dezvolta si implementa un portal ce va facilita furnizarea de servicii de calitate de către agentiile pentru ocuparea fortei de munca. Portalul va reprezenta interfata de comunicare dintre agentiile pentru ocuparea fortei de munca, angajatori si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca.

Descriere licitatie: Furnizare echipamente IT si licente :

Server de date si aplicatie; Sever back-up; Server firewall; Server dezvoltare si testare; Storage; Tape back-up; Switch; Rack + accesorii + UPS ; Touchscreen-uri (infochiscuri); Telefoane mobile; Imprimante color; Copiator de mare capacitate; Solutie antivirus pentru servere si statii de lucru; laptopuri de management si analiza cu sistem de operare inclus; conform caiet de sarcini, inclusiv instalare hardware si asistenta informatica.

Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)

48820000-2 – Servere
30121400-7 – Copiatoare automate
30200000-1 – Echipament si accesorii pentru computer
32250000-0 – Telefoane mobile
48761000-0 – Pachete software antivirus

Valoarea estimata fara TVA: 907,310 RON

Depozite valorice şi garantii solicitate: 18146.00 ron

Criterii de atribuire: Pretul cel mai scazut

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 24.10.2014 12:00

Detalii despre licitatie si participarea la licitatie, gasiti in Caietul de sarcini si Anuntul de participare integral pe: www.licitatie-publica.ro

Tagged with:
 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !