Rate this post

Potrivit www.administratie.ro, doua zone din Deva vor fi modernizate cu finantari europene de 2,7 milioane euro.

regio-adrInfrastructura urbana din doua zone ale municipiului Deva va fi modernizata pana la sfarsitul anului, in baza unor finantari europene nerambursabile in valoare de 2,66 milioane euro, contractele de finantare ale celor doua investitii fiind semnate joi, la sediul Primariei.

Proiectele cuprind drumuri si trotuare, mobilier urban, proiectele facand parte dintr-o serie de sase in valoare de peste 7,5 milioane euro, incluse in cadrul planului integrat de dezvoltare urbana a municipiului. In perioada imediat următoare urmand sa fie semnte si celelalte patru.

Primul proiect se refera la amenajarea Pietei Arras, 3.550 de metri patrati unde vor fi refacute spatiile verzi, aleile si vor montate doua fantani arteziene, mobilier urban nou, se va reface iluminatul ambiental. Proiectul are o valoare totala de 1,46 milioane euro (6,5 milioane de lei), din care contributia nerambursabila a UE se ridica la 98%.

Al doilea proiect, acesta are ca scop modernizarea zonei Dacia si celor adiacente, principalele lucrari ce vor fi executate fiind cele de refacere a trotuarelor, a parcarilor si carosabilului. Va fi modernizat sistemul de iluminat public si vor fi montate camere video de supraveghere si un sistem de internet wireless de tipul Hot Spot. Valoarea proiectului se ridica la 1,27 milioane euro (5,6 milioane de lei), din care contributia primariei este de 2%.

Cele doua proiecte fac parte dintr-un set de 11 proiecte depuse de municipiul Deva in cadrul domeniului major de interventie „Planuri integrate de dezvoltare urbana”.

Asigurati-va ca Nu pierdeti licitatii, inclusiv cele cu finantare europeana, Apelati la Serviciul de Monitorizare: www.licitatie-publica.ro. (peste 1670 de Surse de licitatii publice), Zilnic, pe Email-ul dvs.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati si telefonic la: 0369 591 482, va stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele: 9.00 la 17.00.

Tagged with:
 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !