Rate this post

Potrivit www.fonduri-structurale.ro, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR) a semnat contractul de regio-adrfinantare pentru reabilitarea imobilului Liceului Tehnologic Santana. 550 de elevi vor beneficia de infrastructura de invatamant reabilitata.

Proiectul pentru care a fost semnat contractul de finantare „Reabilitare imobil Liceul Tehnologic Santana, judetul Arad” beneficiaza de finantare nerambursabila acordata in cadrul axei prioritare 3 „Imbunatatirea infrastructurii sociale” si a domeniului major de interventie 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua”al Regio-Programul Operational Regional (Regio-POR).

Perioada de implementare a proiectului este de 12 luni iar pe parcursul acesteia se va reabilita si moderniza intreaga unitate de invatamant tehnic si profesional din Santana cuprinzand 10 sali de clasa, 7 cabinete, o biblioteca, grupurile sanitare si vestiarul.

Valoarea totala a proiectului este de 615.963,08 lei (aproximativ 140.115,80 euro), iar valoarea finantarii nerambursabile este de 558.450,10 lei (aproximativ 127.033,07 euro).

Asigurati-va ca Nu pierdeti licitatii, Apelati la Serviciul de Monitorizare: www.licitatie-publica.ro. (peste 1670 de Surse de licitatii publice), Zilnic, pe Email-ul dvs.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati si telefonic la: 0369 591 482, va stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele: 9.00 la 17.00.

Tagged with:
 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !