Rate this post

Potrivit www.administratie.ro, Primaria Oradea regio-adrs-a imprumutat de la Banca Europeana de Investitii (BEI) pentru cofinantarea unor proiecte.

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a semnat, miercuri, contractul de imprumut cu Banca Europeana de Investiţii (BEI), in valoare de 22,6 milioane de euro, in vederea cofinantarii unor proiecte din fonduri europene. Creditul va fi folosit pentru cofinantarea unor proiecte cu finantare europeana:

– un complex wellness termal;

– amenajarea intersectiilor prin pasaj denivelat intre drumul de centura al municipiului Oradea şi DN 76 – relatia Deva, precum si DN 79 Arad – Oradea;

– descongestionarea traficului rutier si îmbunatatirea mobilitatii populatiei pe coridorul transfrontalier de legatura Oradea – Biharkeresztes si Gradina publica de pe Dealul Ciuperca.

Valoarea totala a acestor proiecte, ce vor trebui finalizate în anul 2015, este de peste 200 de milioane de euro, iar cofinantarea lor poate fi suportata din bugetul local si/sau din surse atrase (credite bancare).

Potrivit autoritatilor locale,  gradul de indatorare al orasului se mentine sub limita legala de 30% din veniturile proprii.

Asigurati-va ca Nu pierdeti licitatii, Apelati la Serviciul de Monitorizare: www.licitatie-publica.ro. (peste 1670 de Surse de licitatii publice), Zilnic, pe Email-ul dvs.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati si telefonic la: 0369 591 482, va stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele: 9.00 la 17.00.

Tagged with:
 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !