Rate this post

Potrivit, www.administratie.ro, Primaria Oradea a castigat o finantare europeana in valoare de patru milioane de euro pentru implementarea unui sistem mixt care sa foloseasca apa geotermala si agentul termic obisnuit: “Incercam să exploatam in mod rational zacamantul de apa geotermala, a carui exploatare este conditionata de amenajarea unor puturi de reinjectie.

Primaria a primit o finantarea de la guvernul Norvegiei, care acorda bani pentru dezvoltarea proiectelor bazate pe energii regenerabile. Este al doilea proiect de acest fel din Oradea, dupa cel care va alimenta cu caldura şi apa calda cartierul Nufarul.

Cele doua proiecte ar urma sa aduca beneficii la nivelul intregului oras, care va face o economie de 30% la producerea agentului termic din 2016.

Contractul de finantare semnat, este in valoare totala de 17.611.921 lei, inclusiv TVA, din care 85% prin Mecanismul financiar al spatiului economic european si 15%, prin bugetul de stat /Fondul pentru mediu.

In urmatoarele 45 de zile se va realiza proiectul tehnic, dupa care vor fi demarate procedurile de licitatie, astfel incat pana la 30 aprilie 2016, termenul limita al contractului, lucrarea să fie finalizata.

Asigurati-va ca Nu pierdeti licitatiile din Romania si UE, Urmariti Anunturile de Licitatii pe: www.licitatie-publica.ro.

Urmariti Utimele Anunturi de Licitatii prin Achizitie Publica sau Licitatiile din judetul Bihor.

Tagged with:
 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !