Rate this post

Potrivit www.fonduri-structurale.ro, Consilierii judeteni brasoveni au aprobat asocierea cu judetul Covasna in vederea repararii unor drumuri judetene, prin accesarea unor fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeana din urmatorul exercitiu financiar.

Sursa: ro.wikipedia.org

Foto: ro.wikipedia.org

In acest proiect este inclusa reabilitarea a doua sosele interjudetene care fac legatura intre DN 13 si DN 11. Contributia Brasovului pentru pregatirea acestui proiect este de 39,6%, respectiv echivalentul a 456.000 de euro, restul de 696.000 de euro revenind judetului vecin.

Judetul Covasna va fi liderul proiectului pe perioada intocmirii si depunereii proiectului pentru finantare prin Programul Operational Regional 2014 – 2020.

La Brasov se vor repara drumuri pe o lungime de 20,2 kilometri, suma necesara pentru lucrarile de constructii şi montaj fiind de 7,6 milioane de euro.

Studiile preliminare şi proiectul tehnic le va face fiecare judeţ pentru partea sa.

Asigurati-va ca Nu pierdeti licitatii, Apelati la Serviciul de Monitorizare: www.licitatie-publica.ro. (peste 1670 de Surse de licitatii publice), Zilnic, pe Email-ul dvs.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati si telefonic la: 0369 591 482, va stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele: 9.00 la 17.00.

Tagged with:
 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !