Noi oportunitati de afaceri si Licitatii viitoare in Satu Mare. Potrivit www.administratie.ro, Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, a semnat, vineri, doua contracte in valoare totala de 22 milioane euro, unul pentru modernizarea aeroportului Satu Mare si unul pentru modernizarea retelei de apa-canal din judet.

 

Presedintele Consiliului Judetean, Adrian Stef a precizat ca s-au facut eforturi din timp pentru a se obtine aceasta finantare, Consiliul Judetean asigurand si sumele pentru licitatie si inceperea lucrarii, astfel ca acum investitia de 15 milioane de euro peste posibila. Mai mult, Stef sustine ca daca nu s-ar fi facut aceasta modernizare, aeroportul ar fi putut fi inchis.

Proiectul de la aeroport cuprinde reparatia pistei, modernizarea sistemului de balizaj si extinderea aerogarii in vederea respectarii normelor europene cu privire la traseul ce trebui parcurs de pasager. Lucrarile au inceput in luna iunie cu fonduri de la Consiliul Judetean. Pista este realizata in proportie de 45% si urmeaza ca in luna decembrie sa fie finalizata toata investitia.

Prin proiectul Apaserv se extind retelele de apa canal din Carei, Halmeu, Turulung, Paulesti, se alimenteaza cu apa Moftinu Mare si Ghilvaci, se achizitioneaza vidanje si autobasculante dar si servicii de asistenta tehnica.

Asigurati-va ca Nu pierdeti licitatii, inclusiv cele cu finantare europeana, Apelati la Serviciul de Monitorizare: www.licitatie-publica.ro (peste 2000 de Surse de licitatii publice), Zilnic, pe Email-ul dvs.

Vezi aici Licitatii din Satu Mare

87 licitatii au fost gasite pentru aceasta cautare. Pagina: 1 ( de la 9)

Titlul Publicat Termen Limita Regiune
Achizitioneaza diverse echipamente 07.10.15 08.10.15 Satu Mare
Solicitare oferta- materiale de curatenie 07.10.15 08.10.15 Satu Mare
Executie lucrari “Modernizare DC 37 Orbau, alimentare cu apa a localitatilor Cehalu? si Orbau, alimentare cu apa si canalizare pe strada Livezilor, localitatea Cehal, judetul Satu Mare” 06.10.15 Satu Mare
Furnizare medicamente pentru Programe Nationale 06.10.15 Satu Mare
RO-Satu Mare: Aparate de radiologie 06.10.15 11.11.15 16:00 Satu Mare
Achizitie echipamente si programe informatice 05.10.15 Satu Mare
Furnizare – Rafturi metalice pentru arhiva, in cadrul Directiei Silvice Satu Mare 05.10.15 16.10.15 Satu Mare
Furnizare consumabile medicale si consumabile pentru dializa renala pentru program national AP-ATI si consumabile medicale pentru program national Transplant. 03.10.15 Satu Mare
Furnizarea de „Oxigen medicinal produs la fata locului”. 03.10.15 Satu Mare
Furnizare Reactivi Biochimie, Stripuri de urina, Hematologie, Coagulare pentru spital si UPU. 03.10.15 11.11.15 10:00 Satu Mare
Tagged with:
 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !