Noi oportunitati de afaceri si Licitatii viitoare in regio-adrTargu Jiu, in domeniul constructiilor.

 

Recent primaria Targu-Jiu a alocat peste 5 milioane lei pentru reabilitarea scolilor si gradinitelor. In prezent la cele 55 de scoli si gradinite din municipiu se deruleaza lucrari de igienizare, urmand ca pe perioada verii sa fie executate si cele de reabilitare. Lucrarile de modernizare vor consta in montarea de centrale termice noi la unele unitati, extinderea altor scoli si licee, precum si reparatii uzuale.

In paralel cu aceste lucrari, vor fi demarate si o serie de investitii prin programe guvernamentale si prin fonduri europene. “Prin programul PNDL este programata extinderea Scolii Generale nr 4 unde se vor obtine 5 noi sali de clasa si realizarea cantinei si caminului la Liceul cu program sportiv. Totodata, au mai fost facute demersuri pentru includerea la finantare a sistemului de incalzire la Colegiul National Tudor Vladimirescu, iar prin POR 2014-2020 sunt propuse reabilitarea cantinei si caminului Colegiului Comercial Virgil Madgearu, extinderea a doua gradinite si reabilitarea Colegiului Tudor Vladimirescu”, a afirmat Raul Chiriac, seful Serviciului Investitii din Primaria Targu-Jiu.

Vezi licitatii asemanatoare:

Titlul Data inchiderii
R-CL6 – „Îmbunatatirea procesului de tratare la statiile de apa din localitatile componente Preajba si Polata – municipiul Targu Jiu din cadrul proiectului „Extinderea si reabilitarea retelelor de apa si canalizare, modernizarea statiilor de tratare apa si a SEAU Targu Jiu, judetul Gorj” 20.07.15
RO-Targu Jiu: Lucrări de construcţii 20.07.15
RO-Targu Jiu: Lucrări de construcţii
RO-Targu Jiu: Lucrări de construcţii 20.07.15
„CL7 – “Sisteme de dezodorizare (indepartarea mirosurilor) in incinta SEAU Tg Jiu si sistem mecanic automatizat de eliminare a frunzelor din apa provenita de la Captarea Susita„ din cadrul Proiectului „Extinderea si reabilitarea retelelor de apa si canalizare, modernizarea statiilor de tratare apa si a SEAU Targu Jiu, judetul Gorj”. 29.06.15
P 5.3-R: Reabilitare si extindere retele alimentare cu apa, retele de canalizare, statii de pompare apa uzata – UAT 4 Dobroesti.
RO-Targu Jiu: Lucrări de construcţii 29.06.15
RO-Targu Jiu: Lucrări de construcţii 29.06.15
RO-Targu Jiu: Lucrări de construcţii 29.06.15
RO-Targu Jiu: Lucrări de construcţii 29.06.15

Asigurati-va ca Nu pierdeti licitatii, inclusiv cele cu finantare europeana, Apelati la Serviciul de Monitorizare: www.licitatie-publica.ro (peste 2000 de Surse de licitatii publice), Zilnic, pe Email-ul dvs.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati si telefonic la: 0369 591 482, va stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele: 9.00 la 17.00.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !