Rate this post

Ministerul Finantelor a prezentat, spre aprobare, lista proiectelor de investitii publice semnificative prioritizate.

Ministerul Finantelor Publice a intocmit lista in urma analizarii si verificarii datelor transmise de ordonatorii principali de credite. Acestia au transmis date privind valoarea actualizata a proiectelor de investitii publice semnificative prioritizate, restul de finantat si stadiul fizic și valoric corespunzator implementării acestora, termenele de finalizare, inclusiv indicatorii de performanta economica aferenti proiectelor de investitii publice, respectiv VENA (valoarea economica neta actualizata) si RIRE (rata interna de rentabilitate economica).
Astfel, 9 ordonatori principali de credite au transmis informatii cu privire la 160 de proiecte de investitii publice semnificative, cu o valoare actualizata totala de peste 216 miliarde lei si un rest de finantat pentru finalizarea acestora de circa 147 miliarde lei.
17 proiecte sunt proiecte noi, o parte din acestea sunt introduse în Programul de Investitii Publice (PIP) pentru anul 2020, iar celelalte urmează să fie introduse în PIP în anul 2021.
Restul de 143 proiecte sunt proiecte în continuare, din care 47 proiecte au lucrările de execuție finalizate, iar 96 proiecte sunt în implementare.
Pentru a primi direct pe email toate oportunitatile de contractare, in functie de domeniul de interes: Creati Un Cont Aici!
Tagged with:
 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !