Rate this post

Potrivit www.fonduri-structurale.ro Strategia nationala de achizitii publice va fi finalizata pana in luna iunie, termen agreat de Romania cu Comisia Europeana, impreuna cu alte patru proiecte de legi in domeniu, de la 1 ianuarie 2016 dorindu-se aplicarea noului cadru legislativ in domeniul achizitiilor publice, fiind vorba de patru acte normative.

Pana la sfarsitul anului 2015 cele patru proiecte vor fi supuse dezbaterilor publice, vor fi trecute prin Parlament, astfel incat de la 1 ianuarie Romania sa aplice noul cadru legislativ în achizitiile publice.

Potrivit ministrului, cele patru proiecte reprezinta implementarea unor noi directive europene care schimba legislatia pe achizitii publice.

“Vor fi patru acte. Sunt trei directive europene noi care schimba legislatia pe achizitii publice, iar noi am decis la nivel national ca vom face patru, care sa priveasca urmatoarele lucruri. Prima va fi cea legata de achizitiile clasice, a doua cea de concesiuni, a treia de utilitati si a patra pentru a remedia acele contestatii. Deci, patru acte normative care vor avea in secundar alte prevederi”

Partea cea mai importanta a acestui pachet legislativ este un indrumar solicitat de foarte multi ani de Comisia Europeana, care va ajuta aplicantii sa inteleaga textul de lege.

Detalii gasiti si pe: www.agerpres.ro

Asigurati-va ca Nu pierdeti licitatii, Apelati la Serviciul de Monitorizare: www.licitatie-publica.ro. (peste 1670 de Surse de licitatii publice), Zilnic, pe Email-ul dvs.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati si telefonic la: 0369 591 482, va stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele: 9.00 la 17.00.

1 Response » to “Strategia nationala de achizitii publice va fi finalizata pana in luna iunie”

  1. […] Strategia nationala de achizitii publice va fi finalizata pana in luna iunie […]

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !