Rate this post

Tender Service Group a lansat este nou serviciu de informații privind achizitiile publice pentru Columbia, licitacionescolombia.co.

In timp ce compania locala, Tender Serviciul Columbia S.A.S. cu sediul in Medellín, era deja responsabila cu platforma trans-nationala pentru America Latina, latamcompra.com (Argentina, Bolivia, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, Mexico, Panama, Paraguay, Peru and Uruguay), acum operam, de asemenea un serviciu dedicat pietei columbiene. Acest pas a fost o miscare logica, avand in vedere strategia noastra in Europa prin operarea serviciilor locale in fiecare tara in parte.

Cu mai mult de 46 de milioane de locuitori, Columbia este doua tara ca marime din America de Sud si indica o crestere economica constanta si robusta. Chiar daca majoritatea licitatiilor sunt publicate pe platforma guvernamentala SECOP , exista sute de alte surse, din care preluam cereri de oferte, facand Columbia o tara foarte atragatoare pentru un serviciu de informatii privind achizitiile publice.

Achizitiile publice sunt relativ centralizate in Columbia, organismele guvernamentale fiind obligate sa publice ofertele in sistemul electronic de achizitii publice SECOP. Cu toate acestea, multe alte autoritati publice/ achizitori, cum ar fi companiile de utilitati, universitati, etc. pot publica cererile lor de oferta pe site-ul propriu, astfel încat exista sute de surse suplimentare pentru oportunitatile de afaceri din contractele publice.

Tender Service Group se ofera servicii de informare privind licitatiile publice in 16 tari (click pe o tara pentru a citi mai multe informatii si pentru a merge direct pe site-ul dedicat fiecarei tari): Austria, Bulgaria, Colombia, Croatia, Czech Republic, Germany, Greece, Hungary, Poland, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Switzerland, Ukraine.

 

Tagged with:
 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !