Rate this post

Universitatea tehnica „Gheorghe Asachi” va primi o finantare de aproximativ 17 milioane lei pentru 2 proiecte in domeniile cercetare, dezvoltare si inovare.

Conform declaratiilor ministrului  Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. 6 milioane lei vor fi destinaţi proiectului „Laborator pentru studiul electromagnetic al materialelor inovative v.2”, iar  10,9 milioane vor finata proiectul „Centrul de Cercetare in Ingineria mediului pentru gestionarea riscului”,

In calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivitatii Economice (POS CCE), Ministerul Fondurilor Europene a contractat finantari în valoare de 60 milioane de euro pentru cercetare dezvoltare si inovare în cadrul operatiunii „Dezvoltarea infrastructurii CD existente si crearea de noi infrastructuri CD (laboratoare, centre de cercetare)” – axa prioritară 2 POS CCE – „Cercetare, dezvoltare tehnologica si inovare pentru competitivitate”.

Au fost semnate contracte de finantare pentru toate cele 17 proiecte aflate pe lista de rezerva . Aceste finantari au fost acordate in urma suplimentarii bugetului apelului cu 50 milioane de euro, la care s-au adaugat 10 milioane de euro, economii realizate in cadrul axei prioritare 2, au transmis oficialii Ministerului Fondurilor Europene.

Urmariti Toate Licitatiile pentru Achizitii din Fonduri UE pe www.licitatie-publica.ro

Tagged with:
 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !