Centrul Cultural Dunarea de Jos Galati, organizeaza licitatie in vederea atribuirii contractului de Lucrari de constructie pentru proiectul “Muzeul Zonei Pescaresti din judetul Galati”

Lucrarile vor constain reconstruirea unor obiective traditionale la scara 1:1 :

– 2 gospodarii traditionale – locuinte si anexele aferente (una apartinand Zonei Etnografice Galati – Zona Prutului Inferior si a doua apartinand Zonei Etnografice Covurlui Nord – Zona Prutului Inferior);

– o cherhana, (replica din Zona Etnografica Galati – Zona Dunarii Inferioare);

– un iaz; – un pavilion din lemn;

– alei interioare de 1,50 m si 3,00 m latime;

– imprejmuiri din stuf de 1,50 m inaltime al celor doua gospodarii;

– imprejmuirea perimetrala a Muzeului Zonei Pescaresti. Lucrarile se vor realiza in Aria naturala protejata Padurea Garboavele care este declarata zona naturala protejata de interes national si monument al naturii conform Legii 5/2000, utilizându-se tehnici si elemente traditionale.

Valoarea estimata pentru achizitia publica, calculata pe baza bugetului indicativ al proiectului este de 1.084.214 RON fara TVA, din care 17.534 RON fara TVA este cuantumul aferent procentului de diverse si neprevazute (1.64 %), astfel cum acestea au fost definite de catre proiectant în devizul general al Proiectului Tehnic P36/2013.

Echipamentele tehnologice necesare îndeplinirii contractului se regasesc in cadrul fiselor tehnice.

Cuantumul Garantiei de Participare este: 21.000 lei.

Data limita de depunere a ofertelor : 03.12.2014.

Asigurati-va ca Nu pierdeti licitatii, Apelati la Serviciul de Monitorizare: www.licitatie-publica.ro. (peste 1670 de Surse de licitatii publice), transmise Zilnic, pe Email-ul dvs.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati si telefonic la: 0369 591 482, va stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele: 9.00 la 17.00.

 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.error: Continut protejat !