Rate this post

Compania Nationala de Transport al Energiei ElectricaElectrice TRANSELECTRICA S.A., organizeaza Licitatie pentru Servicii specializate de paza si interventie la obiectivele ST Timisoara.

 

Pretul estimativ: 7.615.987,00 RON

Cuantumul garantiei de participare : 152.300 lei

Clasificare CPV: 79713000-5 – Servicii de paza.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 25.08.201

Autoritatea contractanta va invita la etapa de licitatie electronica (LE), ca sa-si imbunatateasca oferta de pret, numai ofertantii care au depus oferte admisibile. Invitatiile de participare la LE vor fi transmise simultan de catre SEAP, tuturor ofertantilor inregistrati in SEAP, pe cale electronica la adresa de posta electronica (e-mail) inregistrata in sistem ca adresa de contact. Invitatia de participare va preciza data si momentul de start al licitatiei electronice. Data inceperii licitatiei va fi in cel putin 2 zile lucratoare de la data la care au fost trimise invitatiile. Obiectul procesului repetitiv: pretul ofertei. Nu se vor dezvalui informatii privind identitatea ofertantilor sau noile preturi. Etapa finala se desfasoara intr-o singura runda avand durata de 1 zi.

Daca in urma etapei de licitatie electronica, pe primul loc se vor clasa 2 sau mai multi ofertanti, care au preturi egale, Autoritatea Contractanta va solicita acestora sa depuna o noua oferta financiara (reofertare) in plic inchis.

Asigurati-va ca Nu pierdeti anunturi de licitatie, inclusiv cele cu finantare europeana, Apelati la Serviciul de Monitorizare: www.licitatie-publica.ro (peste 2000 de Surse de licitatii publice), Zilnic, pe Email-ul dvs.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati si telefonic la: 0369 591 482, va stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele: 9.00 la 17.00.

Vezi aici licitatii asemanatoare:

Titlul Data inchiderii
Act Aditional 2 la contractul nr. 12/2015 – Servicii specializate de paza si interventie la obiectivele ST Sibiu
Servicii specializate de paza si interventie la obiectivele ST Constanta 11.08.15
Servicii Specializate de Paza si Interventie la obiectivele S.T. Cluj
Servicii specializate de paza si interventie la obiectivele ST Constanta 11.08.15
Servicii de paza si protectie si Servicii de prevenire, interventie în caz de incendiu si situatii de urgenta
Servicii de paza, transport valori si monitorizare sistem de alarma
Servicii de paza pentru sediul administrativ si punctele de lucru ale SDEE Baia Mare
Acord cadru privind prestarea serviciilor de „Intretinerea si amenajarea parcurilor, scuarurilor, spatiilor verzi, sistemelor de irigare, locurilor de joaca si canisitelor, taieri de corectie, elegare si defrisare arbori de pe domeniul public al municipilui Timisoara – ZONA III” (lot 4).
Acord cadru privind prestarea serviciilor de “Intretinerea si amenajarea parcurilor, scuarurilor, spatiilor verzi, sistemelor de irigare, locurilor de joaca si canisitelor, taieri de corectie, elegare si defrisare arbori de pe domeniul public al municipilui Timisoara – ZONA III” (lot 4)
Acord-cadru privind prestarea serviciilor de „Intretinere si amenajare a parcurilor, scuarurilor, spatiilor verzi, sistemelor de irigare, locurilor de joaca si a canisitelor, taieri de corectie, elagare si defrisare arbori de pe domeniul public al municipiului Timisoara – zona centrala” (lot 1)

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !