Rate this post

In aceasta saptamana s-au semnat trei noi contracte de finantare, la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru din Alba Iulia, pentru ADR centrufinalizarea proiectelor de reabilitare a trei scoli din judetele Brasov, Covasna si Harghita, cererile de finantare fiind depuse pe noul apel de proiecte POR, lansat in februarie 2014.

Cele trei proiecte au o valoare totala cumulata de peste 27 milioane lei, pentru renovarea scolilor din Șercaia, Targu Secuiesc si Galautas. Fondurile solicitate vor fi investite pana la sfarsitul anului 2015, pentru finalizarea proiectelor care vor imbunatati conditiile de studiu pentru mai mult de 1000 de elevi din aceste scoli.

Cele trei contracte de finantare semnate recent 2014, vizeaza ”Mansardarea cladirii Școlii Generale Șercaia”, ”Reabilitarea si extinderea Grupului Școlar Gabor Aron” din municipiul Targu Secuiesc, precum si ”Reabilitarea Școlii generale Dumitru Gafton, Comuna Galautas, Judetul  Harghita”. Aceste trei proiecte, ale caror fise tehnice sunt anexate, solicita o finantare nerambursabila de aproape 21 milioane lei, fonduri nerambursabile alocate prin Programul Operational Regional – Regio, domeniul 3.4 ce aloca fonduri pentru reabilitarea unitatilor de invatamant.

Lista proiectelor contractate si a scolilor ce se vor reabilita se poate consulta pe website-ul regional al programului www.regio-adrcentru.ro, la sectiunea Lista proiecte finantate sau Harta proiectelor Regio.

Asigurati-va ca Nu pierdeti licitatii, Apelati la Serviciul de Monitorizare: www.licitatie-publica.ro. (peste 1670 de Surse de licitatii publice), transmise Zilnic, pe Email-ul dvs.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati si telefonic la: 0369 591 482, va stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele: 9.00 la 17.00.

 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !