Rate this post

Potrivit www.administratie.ro, “O linie de autobuze electrice va fi deschisa intre municipiile Deva si Hunedoara, in cadrul unui proiect comun de dezvoltare a transportului public de persoane in care sunt implicate primariile celor doua localitati si Consiliul Judetean Hunedoara.

“Proiectul liniei de transport public de persoane este gata si am convingerea ca va pus in practica pana in anul 2016. Pentru realizarea proiectului exista linii de finantare nerambursabila. Proiectul este evaluat la 22 milioane de euro” (vicepresedintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint)

Reprezentantii Consiliului Judetean Hunedoara sustin ca, pana la sfarsitul acestui an, studiul de fezabilitate va fi finalizat, dupa care va fi intocmit si proiectul tehnic: “Pana la jumatatea anului viitor vom scoate la licitatie proiectul de constructie a liniei de troleibuz sau autobuz electric. Tarifele pentru serviciile de transport public cu aceste mijloace vor fi diminuate cu 50%”, a declarat pentru HunedoaraLibera.ro Tiberiu Balint”.

Depoul liniei verde de troleibuz ,,Green Line” va fi amplasat pe raza municipiului Hunedoara in zona Hasdat, la fosta baza a EcoSid . Proiectul prevede si reabilitarea si modernizarea statilor de asteptare pentru calatori.

Asigurati-va ca Nu pierdeti licitatiile din Romania si UE,  pe: www.licitatie-publica.ro.

Urmariti Utimele Anunturi de Licitatii prin Achizitie Publica sau Licitatiile din judetul Hunedoara.

 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !