Rate this post

Primaria Targu Mures a castigat un proiect european de aproximativ 2,3 mil. lei (peste 500.000 de euro) pentru mansardarea si reamenajarea colegiului Alexandru Papiu Ilarian.

Investitia presupune amenajarea a 16 sali de curs, magazii, grupuri sanitare, izolarea termica a acoperisului, asigurarea iluminarii naturale a spaţiilor de la mansarda, racordarea instalatiilor termice şi electrice.

La inceputul acestei luni, Municipiul Targu Mures, reprezentat prin primarul dr. Dorin Florea, a semnat contractul privind realizarea proiectului „Mansardare şi reamenajare la Colegiul Naţional „Alexandru Papiu Ilarian”, contract in valoare de 2.285.141, 54 de lei. Suma este asigurată in proportie de 98%  din Fondul European de Dezvoltare şi Bugetul de Stat, iar 2% reprezinta contributia Municipiului Targu Mures.

Proiectul este cuprins in Programul Operaţional Regional, Axa prioritara 3 – Imbunatatirea infrastructurii sociale, domeniul major de interventie 3.4 – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesionala continua.

Asigurati-va ca Nu pierdeti licitatii, Apelati la Serviciul de Monitorizare: www.licitatie-publica.ro. (peste 1670 de Surse de licitatii publice), Zilnic, pe Email-ul dvs.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati si telefonic la: 0369 591 482, va stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele: 9.00 la 17.00.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Continut protejat !